Kukaiņi – nākotnes maltīšu sastāvdaļa? “Bez Tabu” kopā ar zinātnieci gatavo slieku pulvera kēksus

Ikdienā zinātniece Ilga Gedrovica pēta ne tikai visiem labi zināmus pārtikas produktus, bet pievērsusies arī latviešu ēdienkartei netipiskiem maltīšu papildinātājiem – sliekām, kuras, starp citu, ir lielisks olbaltumvielu avots.

Atpakaļ uz rakstu

2 komentāri

  • Dace

    Dace

    Jāpārvar psiholoģiskais bloks ēdot ko neparastu. Tad jau kanibālisms arī ir tikai tāds psiholoģiskais bloks. Tas taču ir tikai cilvēks ko apēd. Drīz badīgām acīm sāks vel uz mājdzīvniekiem skatīties...
  • TT

    TT

    Fu kā var tārpus ēst,ko tik neizdomā fanātiķi. Dabūs kādu vīrusu,kā ķīnā.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!