Komentāri

Šorīt agri traģēdija notika uz Jelgavas – Rīgas šosejas pie pagrieziena uz Medemciemu. Automašīna notrieca sievieti ar bērnu, kas gāja pāri šai platajai un ļoti noslogotajai šosejai. No gūtajām traumām abas gājējas nomira notikuma vietā.

Nelaimi var raksturot kā absurdu, jo pavisam netālu no traģēdijas vietas ir gājēju tunelis.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Automašīnas Volvo vadītājs pēdējā brīdī pamanījis gājējus un strauji griezis stūri pa kreisi. Rezultātā viņš notriecis ceļa zīmi un auto noslāpa starp aizsargbarjerām.  Taču aiz Volvo braucošā Škoda nepaspēja nobremzēt un notrieca abus gājējus.

73 gadus vecā sieviete un piecgadīgā meitene no gūtajām traumām nomira notikuma vietā.

Nav gan saprotams, kāpēc sirmgalve ar mazo bērnu izšķīrās šķērsot šoseju, kur uz vienu un otru pusi automašīnas traucas vairākās joslās.  Līdzās traģēdijas vietai  ir gājēju tunelis.  Notikušā aculiecinieks stāsta, ka arī iepriekš šajā vietā notikušas vairākas traģēdijas. Neizprotamu iemeslu dēļ cilvēki riskē ar dzīvību, nevis iet cauri tunelim.

Šogad janvārī teju katru dienu uz ceļiem iet bojā cilvēki – kopā jau desmit. Puse no tiem ir gājēji.

Mārupes novadā vakar kāda automašīna notrieca gājēju, kuru aizķēra cita automašīna, kuras vadītāja nepamanīja notikušo un nobraukto vīrieti aiz automašīnas aizvilka līdz pat Rīgai.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl