Latvijā gāzts vairāk nekā 80 gadus nepārspēts gaisa temperatūras rekords

0 komentāri

Svētdien, 20. decembrī, jau no rīta gaisam iesilstot līdz vairāk nekā +11 grādiem pēc Celsija, ticis gāzts līdzšinējais šā datuma siltuma rekords, informē meteorologi.

Maksimālās gaisa temperatūras rekords tika gāzts jau ap plkst. 7.00 no rīta vismaz 17.00 novērojumu stacijās.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk

Absolūtais 20. decembra siltuma rekords līdz šim bija +11,4 grādi pēc Celsija, kas tika novērots 1932. gadā Kolkā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) informācija.

Portāls Skaties.lv jau informēja, – gan šīs nedēļas nogalē, gan arī nākamās nedēļas gaitā Latvijā saglabāsies ļoti silti laika apstākļi, ja tos salīdzina ar klimatiskajiem datiem gan decembra mēnesim, gan arī Ziemassvētkiem.

Latviju šķērsos nokrišņu zonas, bet tās, līdz ar augstajām gaisa temperatūrām, nesīs tikai lietu. Tāpat arī gaidāma vēja pastiprināšanās – rietumu puses vējš brāzmās vētras spēku varētu sasniegt otrdien, 22. decembrī.

Foto – siltā ziema Latvijā:

Laika ziņas

0 komentāri
Kā atrast dāvanas, izvairoties no Ziemassvētku kņadas?

Kā atrast dāvanas, izvairoties no Ziemassvētku kņadas?

Ir pieņemts domāt, ka Ziemassvētku laikam ir jābūt mierīgākajam un klusākajam laikam gadā. Tomēr pirmssvētku periods parasti ir pilns ar steigu, simts darbiem, pirkumiem, rosīšanos virtuvē un nebeidzamiem sarakstiem. Kā iegādāties Ziemassvētku dāvanas, lai tas nepārvēršas galvassāpēs?

Preces vai dāvanu kartes – kura ir labākā dāvanu izvēle?

Preces vai dāvanu kartes - kura ir labākā dāvanu izvēle?

Dāvanas izvēlēties nekad nav vienkārši. Jo ļaunāk, ja tas ir kļuvis par pienākumu. Ziemassvētku laiks ir neizbēgams dāvināšanas (un arī saņemšanas) laiks, kas nozīmē – ir jāmeklē un jāpērk dāvanas! Tomēr, ja šis process kļūst par tukšu pienākumu, tas var sagādāt nevajadzīgu stresu un pat negatīvas emocijas. Katru gadu viens un tas pats… Ja tā ir noticis – šogad vajag censties paskatīties uz dāvanu meklēšanu un gatavošanu pavisam citā gaismā! Lasi tālāk un uzzini – kā!

Vēl par šo tēmu

Vēl šajā sadaļā