Nākamnedēļ gaidāms bargs sals; vietām temperatūra pazemināsies līdz -19 grādiem

0 komentāri

Rīt, 6. februārī, vējš pūtīs no rietumu puses, kas teritorijā ienesīs siltāku gaisa masu no Atlantijas okeāna, līdz ar to gaisa temperatūra, sākot no rietumiem, paaugstināsies un dienā sasniegs 0 līdz +3 grādus. Tomēr nakts laikā teritorijas lielākajā saglabāsies sals. Šādi, salam mijoties ar atkusni un mākoņiem nesot dažāda veida nokrišņus, gaidāms, ka ceļi būs slideni.

Brīvdienās vējš iegriezīsies no ziemeļrietumiem un svētdien brāzmās sasniegs vētras spēku – 18-23 m/s, bet piekrastē pat 25-26 m/s.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk

Nākamās nedēļas sākumā vējš pakāpeniski pierims. Līdz ar ziemeļu vēju Latvijā ieplūdīs auksts gaiss un temperatūra atkal sāks pazemināties.

Naktī uz otrdienu austrumos sals ir gaidāms līdz -14 līdz -19 grādiem. Tomēr nākamās nedēļas vidū Skandināvijas ziemeļos aktivizēsies jau jauns ciklons, kas veicinās gaisa temperatūras paaugstināšanos. Nokrišņi darba nedēļas pirmajā pusē nebūs daudz un brīžiem uzspīdēs arī saule.

Laika ziņas

0 komentāri
Kā atrast dāvanas, izvairoties no Ziemassvētku kņadas?

Kā atrast dāvanas, izvairoties no Ziemassvētku kņadas?

Ir pieņemts domāt, ka Ziemassvētku laikam ir jābūt mierīgākajam un klusākajam laikam gadā. Tomēr pirmssvētku periods parasti ir pilns ar steigu, simts darbiem, pirkumiem, rosīšanos virtuvē un nebeidzamiem sarakstiem. Kā iegādāties Ziemassvētku dāvanas, lai tas nepārvēršas galvassāpēs?

Preces vai dāvanu kartes – kura ir labākā dāvanu izvēle?

Preces vai dāvanu kartes - kura ir labākā dāvanu izvēle?

Dāvanas izvēlēties nekad nav vienkārši. Jo ļaunāk, ja tas ir kļuvis par pienākumu. Ziemassvētku laiks ir neizbēgams dāvināšanas (un arī saņemšanas) laiks, kas nozīmē – ir jāmeklē un jāpērk dāvanas! Tomēr, ja šis process kļūst par tukšu pienākumu, tas var sagādāt nevajadzīgu stresu un pat negatīvas emocijas. Katru gadu viens un tas pats… Ja tā ir noticis – šogad vajag censties paskatīties uz dāvanu meklēšanu un gatavošanu pavisam citā gaismā! Lasi tālāk un uzzini – kā!

Vēl par šo tēmu

Vēl šajā sadaļā