Gardumu pavēlniece Lapsa virtuvē dalās ar savu īpašo Ziemassvētku recepti

0 komentāri

Ar savu Ziemassvētku garšu dalās kādreiz populārā TV raidījuma Lapsa virtuvē saimniece Liene Tomsone! Cepti āboli ar putukrējumu un smilšu mīklas drumstalām, kuru recepti Liene spēj nodeklamēt kā pantiņu pie eglītes.

Pirms saldā gatavošanas jāsagatavo arī burciņas tā uzglabāšanai!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk

Recepte:

Mīklai – kviešu milti 300 g, sviests 200 g, cukurs 100 g.

Drupačas izliek uz pannas un cep krāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem.

Āboliem izgriež serdi, un viducī ieliek piciņu sviesta un cukuru.

Neatņemama sastāvdaļa ir rumā mērcētas dzērvenes. Nostāvinātas aptuveni diennakti.

Putojot putukrējumu, sākumā to putot lēni, lai neaiziet viss pa gaisu. Lai labāk saputojas, to vajag putot aukstu. Uzmanīgiem jābūt, lai putukrējums nepārputojas.

Lai labi garšo!

Foto:

Video:

0 komentāri
Ko Ziemassvētkos dāvināt bērniem, lai acīs starotu patiess prieks?

Ko Ziemassvētkos dāvināt bērniem, lai acīs starotu patiess prieks?

Ziemassvētki bērniem ir ļoti īpaši svētki – Ziemassvētku vecītis, eglīte, sniegs, piparkūkas, lampiņas, svecītes, dzejoļi un protams – dāvanas! Bez dāvanām bērnam, visticamāk, mūsdienās nav iedomājami Ziemassvētki, jo tieši tāpēc taču tiek rakstītas vēstules vīram uz Ziemeļpolu, lai izstāstītu savas kvēlākās vēlēšanās, ko svētkos gribētu saņemt šogad!

Vēl par šo tēmu

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas