Gardumu pavēlniece Lapsa virtuvē dalās ar savu īpašo Ziemassvētku recepti

0 komentāri

Ar savu Ziemassvētku garšu dalās kādreiz populārā TV raidījuma Lapsa virtuvē saimniece Liene Tomsone! Cepti āboli ar putukrējumu un smilšu mīklas drumstalām, kuru recepti Liene spēj nodeklamēt kā pantiņu pie eglītes.

Pirms saldā gatavošanas jāsagatavo arī burciņas tā uzglabāšanai!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk

Recepte:

Mīklai – kviešu milti 300 g, sviests 200 g, cukurs 100 g.

Drupačas izliek uz pannas un cep krāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem.

Āboliem izgriež serdi, un viducī ieliek piciņu sviesta un cukuru.

Neatņemama sastāvdaļa ir rumā mērcētas dzērvenes. Nostāvinātas aptuveni diennakti.

Putojot putukrējumu, sākumā to putot lēni, lai neaiziet viss pa gaisu. Lai labāk saputojas, to vajag putot aukstu. Uzmanīgiem jābūt, lai putukrējums nepārputojas.

Lai labi garšo!

Foto:

Video:

0 komentāri

Skaties.lv e-jaunumi

Cik jauki! Tu esi pieteicies e-jaunumiem!

Skaties.lv e-jaunumi

Piesakies aktuālāko un interesantāko ziņu saņemšanai savā e-pasta kastītē!

Kas ir e-jaunumi?

Vēl par šo tēmu

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas