Neticami gards kāpostu sautējums no četrām sastāvdaļām

0 komentāri

Kāpostu sautējuma sastāvā – kāposts, tomāti, kokosriekstu piens un garšvielas, bet garšo ”tā ir kā tur iekšā būtu nezin’ kas”, recepti atklāj gatavošanas šova Gatavo 3 dalībniece Līva. Sautējums ir krēmīgs un sātīgs, un tajā ir perfekts balanss starp skābo un saldo.

Ņem puskilogramu kāposta, sagriež mazos gabaliņos, nevajag pilnībā sakapāt, ideālais gabaliņa lielums – 2×2 cm.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk

Sakarsē pannu uz vidējas liesmas. Eļļai vai kokosriekstu sviestam pievieno kurkumu. Kad sāk izdalīties specifiska smarža, uz pannas uzber kāpostus. Visu cep apmēram 15 minūtes. Kamēr cepas kāposti, samaļ garšvielas, ko pievienos beigās. Garšvielu maisījumu veido kardamons, kanēlis un krustnagliņas.

Kad kāposti sacepušies, pievieno tomātus un kokosriekstu pienu, un visu liek sautēties. Pirms pasniegšanas pievieno garšvielas.

Lai labi garšo!

0 komentāri

Skaties.lv e-jaunumi

Cik jauki! Tu esi pieteicies e-jaunumiem!

Skaties.lv e-jaunumi

Piesakies aktuālāko un interesantāko ziņu saņemšanai savā e-pasta kastītē!

Kas ir e-jaunumi?

Vēl par šo tēmu

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas