Neticami gards kāpostu sautējums no četrām sastāvdaļām

0 komentāri

Kāpostu sautējuma sastāvā – kāposts, tomāti, kokosriekstu piens un garšvielas, bet garšo ”tā ir kā tur iekšā būtu nezin’ kas”, recepti atklāj gatavošanas šova Gatavo 3 dalībniece Līva. Sautējums ir krēmīgs un sātīgs, un tajā ir perfekts balanss starp skābo un saldo.

Ņem puskilogramu kāposta, sagriež mazos gabaliņos, nevajag pilnībā sakapāt, ideālais gabaliņa lielums – 2×2 cm.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk

Sakarsē pannu uz vidējas liesmas. Eļļai vai kokosriekstu sviestam pievieno kurkumu. Kad sāk izdalīties specifiska smarža, uz pannas uzber kāpostus. Visu cep apmēram 15 minūtes. Kamēr cepas kāposti, samaļ garšvielas, ko pievienos beigās. Garšvielu maisījumu veido kardamons, kanēlis un krustnagliņas.

Kad kāposti sacepušies, pievieno tomātus un kokosriekstu pienu, un visu liek sautēties. Pirms pasniegšanas pievieno garšvielas.

Lai labi garšo!

0 komentāri
Ko Ziemassvētkos dāvināt bērniem, lai acīs starotu patiess prieks?

Ko Ziemassvētkos dāvināt bērniem, lai acīs starotu patiess prieks?

Ziemassvētki bērniem ir ļoti īpaši svētki – Ziemassvētku vecītis, eglīte, sniegs, piparkūkas, lampiņas, svecītes, dzejoļi un protams – dāvanas! Bez dāvanām bērnam, visticamāk, mūsdienās nav iedomājami Ziemassvētki, jo tieši tāpēc taču tiek rakstītas vēstules vīram uz Ziemeļpolu, lai izstāstītu savas kvēlākās vēlēšanās, ko svētkos gribētu saņemt šogad!

Vēl par šo tēmu

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas