Gatavo 3: Linda gatavo cūkgaļas fileju dzērveņu un ābolu sidra marinādē

0 komentāri

Tuvojoties aukstajam laikam, vēlamies vairāk ēst siltus gaļas ēdienus, un Linda gardo ēdienu cienītajiem piedāvā pagatavot cūkgaļas fileju, kas būs marinēta dzērveņu un ābolu sidrā.

Lai pagatavotu filejas mērci ir nepieciešamas šādas sastāvdaļas: cūkgaļa, 50 grami sviesta, 3 saldie sīpoli, rozmarīna zariņi, 1 glāze sarkanvīna, sāls, medus.

Marinādes pagatavošana: 150 grami dzērveņu, brūnais cukurs, 150 mililitri ābola sidra, 3 daiviņas ķiploka, rozmarīns. Pēc tam fileja ir jāiemarinē un jāatstāj 1–2 stundas ledusskapī. Visu pagatavošanas procesu skaties videosižetā!

0 komentāri

Skaties.lv e-jaunumi

Cik jauki! Tu esi pieteicies e-jaunumiem!

Skaties.lv e-jaunumi

Piesakies aktuālāko un interesantāko ziņu saņemšanai savā e-pasta kastītē!

Kas ir e-jaunumi?
Kā vasarā izskatīties mirdzošai un pievilcīgai? Gatavojies sauļošanās sezonai jau tagad!

Kā vasarā izskatīties mirdzošai un pievilcīgai? Gatavojies sauļošanās sezonai jau tagad!

Vasara nozīmē sauli, karstumu, košus tērpus un aizvien mazāk un mazāk laika, lai pagūtu parūpēties par to, lai šajā laikā mūsu izskats būtu tiešām veselīgs un pievilcīgs. Tā ir tiesa – vasarā mūsu āda saskaras ar ļoti daudziem izaicinājumiem: karsto sauli, sāļo jūras ūdeni un pilsētas piesārņojumu, tāpēc rūpes par ādu vasaras sezonā ir visnotaļ būtiskas.

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas