Gatavo 3: Anna gatavo makarūnus ar āboliem franču gaumē

0 komentāri

Šoreiz Anna iepriecinās visus saldumu mīļus ar gardiem makarūniem, kas tiks pagatavoti franču gaumē. Šie cepumi būs īpaši ar to, ka pildījums būs gatavots no Latvijas āboliem. Šie cepumi apbur ar skaisto izskatu un gardo garšu.

Makarūnu gatavošana jāsāk jau iepriekšējā dienā. Kāpēc? Tādēļ, ka vienu dienu iepriekš ir jāatdala olu baltumi un jāievieto mazā kastītē ledusskapī. Šis ieteikums obligāti ir jāņem vērā! Gatavojot šos cepumus, jāievēro striktas proporcijas. Masa paredzēta 20 makarūnu pagatavošanai.

Lai pagatavotu ābolu makarūnus, nepieciešams: 55 grami olas baltuma, cukurs, 600 grami pūdercukura, tējkarote kanēļa, 70 grami mandeļu miltu, konditorejas maisiņš, brūnais cukurs, 3 āboli, 1 karote vaniļas esences.

Kā pagatavot ābolu makarūnus skatieties video sižetā! Lai labi garšo!

 

 

 

 

 

 

0 komentāri
Ko Ziemassvētkos dāvināt bērniem, lai acīs starotu patiess prieks?

Ko Ziemassvētkos dāvināt bērniem, lai acīs starotu patiess prieks?

Ziemassvētki bērniem ir ļoti īpaši svētki – Ziemassvētku vecītis, eglīte, sniegs, piparkūkas, lampiņas, svecītes, dzejoļi un protams – dāvanas! Bez dāvanām bērnam, visticamāk, mūsdienās nav iedomājami Ziemassvētki, jo tieši tāpēc taču tiek rakstītas vēstules vīram uz Ziemeļpolu, lai izstāstītu savas kvēlākās vēlēšanās, ko svētkos gribētu saņemt šogad!

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas