Gatavo 3: Anna gatavo makarūnus ar āboliem franču gaumē

0 komentāri

Šoreiz Anna iepriecinās visus saldumu mīļus ar gardiem makarūniem, kas tiks pagatavoti franču gaumē. Šie cepumi būs īpaši ar to, ka pildījums būs gatavots no Latvijas āboliem. Šie cepumi apbur ar skaisto izskatu un gardo garšu.

Makarūnu gatavošana jāsāk jau iepriekšējā dienā. Kāpēc? Tādēļ, ka vienu dienu iepriekš ir jāatdala olu baltumi un jāievieto mazā kastītē ledusskapī. Šis ieteikums obligāti ir jāņem vērā! Gatavojot šos cepumus, jāievēro striktas proporcijas. Masa paredzēta 20 makarūnu pagatavošanai.

Lai pagatavotu ābolu makarūnus, nepieciešams: 55 grami olas baltuma, cukurs, 600 grami pūdercukura, tējkarote kanēļa, 70 grami mandeļu miltu, konditorejas maisiņš, brūnais cukurs, 3 āboli, 1 karote vaniļas esences.

Kā pagatavot ābolu makarūnus skatieties video sižetā! Lai labi garšo!

 

 

 

 

 

 

0 komentāri

Skaties.lv e-jaunumi

Cik jauki! Tu esi pieteicies e-jaunumiem!

Skaties.lv e-jaunumi

Piesakies aktuālāko un interesantāko ziņu saņemšanai savā e-pasta kastītē!

Kas ir e-jaunumi?
Kā vasarā izskatīties mirdzošai un pievilcīgai? Gatavojies sauļošanās sezonai jau tagad!

Kā vasarā izskatīties mirdzošai un pievilcīgai? Gatavojies sauļošanās sezonai jau tagad!

Vasara nozīmē sauli, karstumu, košus tērpus un aizvien mazāk un mazāk laika, lai pagūtu parūpēties par to, lai šajā laikā mūsu izskats būtu tiešām veselīgs un pievilcīgs. Tā ir tiesa – vasarā mūsu āda saskaras ar ļoti daudziem izaicinājumiem: karsto sauli, sāļo jūras ūdeni un pilsētas piesārņojumu, tāpēc rūpes par ādu vasaras sezonā ir visnotaļ būtiskas.

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas