Gatavo 3: Anna gatavo makarūnus ar āboliem franču gaumē

0 komentāri

Šoreiz Anna iepriecinās visus saldumu mīļus ar gardiem makarūniem, kas tiks pagatavoti franču gaumē. Šie cepumi būs īpaši ar to, ka pildījums būs gatavots no Latvijas āboliem. Šie cepumi apbur ar skaisto izskatu un gardo garšu.

Makarūnu gatavošana jāsāk jau iepriekšējā dienā. Kāpēc? Tādēļ, ka vienu dienu iepriekš ir jāatdala olu baltumi un jāievieto mazā kastītē ledusskapī. Šis ieteikums obligāti ir jāņem vērā! Gatavojot šos cepumus, jāievēro striktas proporcijas. Masa paredzēta 20 makarūnu pagatavošanai.

Lai pagatavotu ābolu makarūnus, nepieciešams: 55 grami olas baltuma, cukurs, 600 grami pūdercukura, tējkarote kanēļa, 70 grami mandeļu miltu, konditorejas maisiņš, brūnais cukurs, 3 āboli, 1 karote vaniļas esences.

Kā pagatavot ābolu makarūnus skatieties video sižetā! Lai labi garšo!

 

 

 

 

 

 

0 komentāri

Skaties.lv e-jaunumi

Cik jauki! Tu esi pieteicies e-jaunumiem!

Skaties.lv e-jaunumi

Piesakies aktuālāko un interesantāko ziņu saņemšanai savā e-pasta kastītē!

Kas ir e-jaunumi?
”Absolut Invite” bārmeņu konkursā uzvar ”Mākonis Coctails&Design” pārstāvētā komanda

“Absolut Invite” bārmeņu konkursā uzvar “Mākonis Coctails&Design” pārstāvētā komanda

23.martā, ”Mill Rīga” telpās norisinājās ”Absolut Invite 2017” bārmeņu konkurss, kurā notika cīņa par galveno balvu – iespēju piedalīties ”Absolut Invite” pasaules finālā – Zviedrijā, kā arī gada garumā kļūt par ”Absolut” sadarbības bārmeni, kopā apceļojot pasaules labākos bārus. Sīvā cīņā uzvaru izcīnīja ”Mākonis Coctail&Designe” pārstāvētā komanda, kuras sastāvā bija bārmeņi Rihards Piternieks un Ilmārs Munkevics.

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas