Anna Panna par to, kā tik agrā vecumā tikt pie vīra un kā izcept planētas labāko kūku

0 komentāri

Žurnāla Shape šā gada augusta izdevumā, kas klajā laists šonedēļ, lielā intervija šoreiz ir ar kanāla TV3 kulinārijas raidījuma Gatavo 3 vienu no sejām – Annu Pannu jeb īstajā vārdā Annu Birmani. Viņas vecāki ir Latvijā zināmi modes mākslinieki, taču meitene nekad nav vēlējusies “izbraukt” uz viņu rēķina. Intervijas īsajā versijā par to, kā Anna tikusi pie sava pseidonīma, grāmatas, raidījuma un vīra.

Par Annu vislabāk runā viņas pašas darbs: makarūnu meistarklases, kūku un citu saldo gatavošana TV3 raidījumā Gatavo 3 un arī grāmata, kas tikko ieraudzījusi dienasgaismu, – Annas Pannas kūkas.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk

Bērnībā saukta dažādi – par kannu, vannu…

“No defekta par efektu,” tā kūku speciāliste stāsta par savu pseidonīmu, jo bērnībā viņa tikusi izsmieta un saukta dažādi – par pannu, kannu, vannu. “Un tad kādā dienā vienkārši nolēmu būt Anna Panna. Jo kūkas taču cep pannās!” smejoties atceras meitene.

FOTO

Padodas arī šūšana

Anna saka lielu paldies saviem vecākiem par to, ka viņa bijusi tas bērns, kurš ticis vilkts līdzi pilnīgi visur, arī uz modes skatēm. “Tur sēdēju aizkulisēs un pļāpāju ar modelēm. Daudz dzīvoju cilvēkos.” Bez kulinārijas viņai padodas arī šūšana, turklāt ir laba izpratne par audumiem. Mamma gan diezgan agri jau esot pateikusi, ka ar šo profesiju Latvijā nevar dzīvot pārāk zaļi. “Viņa mani kaut kā novirzīja prom no tā visa. Bet piekrītu, kaut kāds mākslinieka gēniņš manī ir. Uz kūkām man ir sava gaume, īpaša, atšķirīga no citiem.”

Izcepusi labāko planētas medus kūku

“Deserts un kūka ir svētku nobeigums, un man šķiet, ja saldais ēdiens ir labs, attiecīgi arī svētki ir izdevušies,” pārliecināta ir Anna, kura gan atzīst, ka kaut kādu dziļāku jēgu tam visam nav meklējusi. “Kūkai ir jābūt tādam ļoti labam nobeigumam.”

Pašai garšojot arī viena no TOP kūkām cilvēkiem – Medus kūka. “Reiz uzmeistaroju šīs kūkas variāciju no medus cepumiem – izdomāju likt biskvītu tādās ļoti smalkās kārtiņās ar plānu krēmu pa virsu. Tā kūka izskatās “amazing”!” Toreiz jaunkundzes Instagram kontu, kur tika ielikta šī recepte, vienkārši “gāza apkārt”. “Ļoti daudzi cilvēki bija pagatavojuši šo kūku, slavēja to un teica, ka tā esot labākā medus kūka uz planētas.

Pati vēl ideālā ēšanas veida meklējumos

Ņemot vērā, ka pašlaik ļoti aktuāli ir dažādi veselīgie dzīvesveidi, kūku pavēlniece jautāta, kas ir viņas labsajūtas formula. “Es arī esmu viena no tiem, kas meklē savu ideālo ēšanas veidu. Man vienmēr ir bijušas dažādas veselības problēmas, īpaši alerģijas, un patiesībā tas ir viens no iemesliem, kāpēc pati sāku gatavot kūkas.” Viņa atceras, ka agrāk veikalos varēja nopirkt tikai tādus izstrādājumus, kas “var saturēt riekstus”. “Bet man ir alerģija no tiem, tāpēc nevarēju ēst gandrīz neko no veikalā pieejamā.” Pašlaik viņa mēģina iztikt bez piena produktiem, kas nesot arī rezultātus, jo ir jūtams, ka organisms ir mazliet tīrāks, turklāt arī alerģisko izsitumu ir mazāk.

Viņas un Kārļa stāsts

Neņemot vērā to, ka Annai ir tikai 24 gadi, viņa jau gadu ir precēta, bet kopumā ar savu vīru Kārli kopā ir piecus gadus. “Nekas mani tā nesajūsmina, kā atnākt mājās, kur mani gaida vīrs. Un mūsu iepazīšanās stāsts ir lielisks. Viens no mums nav īpašs alkohola piekritējs, bet tajā vakarā, kad iepazināmies, kārtīgi iedzērām vīnu bārā I Love You. Biju ar draudzeni, viņš ar draugu, laukā sāka līt, un, protams, vakars bija jāpavada iekštelpās, tāpēc dzērieni gāja cits pēc cita. Kādā brīdī mūsu galdiņi nonāca blakus – tā mēs iepazināmies. Nakts tika kārtīgi nosvinēta, bet lieliskākais bija tas, ka nākamajā dienā saņēmu ziņu no viņa, ka jābrauc pēc saldējuma. Tad man nācās stāstīt viņam, ka parasti tik daudz alkohola nelietoju,” smejoties atmiņās gremdējas meitene.

Viņi jau ļoti ātri sākuši dzīvot kopā, jo uzreiz esot bijis skaidrs – ka ir! “Tā ir vislabākā sajūta pasaulē, galvenais, lai viņa nekur nepazūd. Mani vecāki diezgan agri izšķīrās, un jau no bērna kājas biju izdomājusi, ka man būs ģimene, kāzas, liela māja, pieci labradori, baseins un vēl kaut kas tamlīdzīgs. (Smejas.)”

Trīs dāmas vienkārši izdomāja, ka jāveido raidījums

“Nebija gluži tā, ka kādā dienā atskanētu tālruņa zvans ar piedāvājumu. Ar Līvu un Lindu esam draudzenes, un būtībā raidījumu pašas izdomājām – varētu kaut ko padarīt, nu labi, uztaisām raidījumu! (Smejas).” Necerot ne uz ko, tapa pirmais kulinārijas šova Gatavo 3 demo video, kas ātri vien no kanāla TV3 puses tika apstiprināts. “Tā bija lieliska pieredze – nekad nebiju iedomājusies, ka tas ir tik grūti un tik forši vienlaikus.”

Ekrānos visas trīs meitenes būs jau atpakaļ, turklāt ar nedaudz īpašāku konceptu, jo, pieskaņojoties vasarai, viņu meistardarbi taps zem klajas debess, mežā.

Visu interviju ar Annu Birmani lasi žurnāla Shape augusta numurā!

0 komentāri
Kā atrast dāvanas, izvairoties no Ziemassvētku kņadas?

Kā atrast dāvanas, izvairoties no Ziemassvētku kņadas?

Ir pieņemts domāt, ka Ziemassvētku laikam ir jābūt mierīgākajam un klusākajam laikam gadā. Tomēr pirmssvētku periods parasti ir pilns ar steigu, simts darbiem, pirkumiem, rosīšanos virtuvē un nebeidzamiem sarakstiem. Kā iegādāties Ziemassvētku dāvanas, lai tas nepārvēršas galvassāpēs?

Vēl par šo tēmu

Laika ziņas