Medus un sinepju ļuļa kebabi

0 komentāri

Gatavo 3 Mežā ceturtajā epizodē meitenes pagatavoja trīs burvīgus ēdienus, izmantojot medu. Linda izaicināja sevi un pagatavoja medus un sinepju ļuļa kebabus. Vēlies izmēģināt šo recepti? Seko norādēm!

Sastāvdaļas

  • 500 g maltas jēra gaļas
  • ½ tējkarotes malta kumīna
  • ½ tējkarotes malta koriandra
  • 1 ēdamkarote sakapātas kinzas (pēc izvēles)
  • 2 ēdamkarotes angļu sinepju
  • 1 ēdamkarote medus
  • ½ apelsīna
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 1 sarkanais sīpols

Pagatavošana

  1. Sīpolu, ķiplokus un kinzu smalki sakapā.
  2. Maltajai gaļai pievieno sakapātās sastāvdaļas, medu, sinepes, kumīnu, koriandru, miziņu un sulu no ½ apelsīna.
  3. Masu kārtīgi samīca, ļaujot sajaukties visām sastāvdaļām.
  4. Gaļu novieto uz 20 minūtēm ledusskapī, lai to būtu vieglāk veidot.
  5. Uz koka irbulīšiem no iegūtās masas veido garenas desiņas.
  6. Liek līdz 185ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī vai uz grila un cep ~ 10–15 minūtes, līdz kebabi kļuvuši zeltaini.
  7. Pasniedz kopā ar lavašu un svaigiem salātiem.

Video:

0 komentāri
Ko Ziemassvētkos dāvināt bērniem, lai acīs starotu patiess prieks?

Ko Ziemassvētkos dāvināt bērniem, lai acīs starotu patiess prieks?

Ziemassvētki bērniem ir ļoti īpaši svētki – Ziemassvētku vecītis, eglīte, sniegs, piparkūkas, lampiņas, svecītes, dzejoļi un protams – dāvanas! Bez dāvanām bērnam, visticamāk, mūsdienās nav iedomājami Ziemassvētki, jo tieši tāpēc taču tiek rakstītas vēstules vīram uz Ziemeļpolu, lai izstāstītu savas kvēlākās vēlēšanās, ko svētkos gribētu saņemt šogad!

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas