Kā top viens no Latvijas gardākajiem sieriem?

0 komentāri

Raidījumā LNT Brokastis Latvijas gardāko stāstu stāstniece Ilze Jurkāne devās uz “Sierštelles” darbnīcu, kurā uzzināja, kā tiek pagatavots mūsu pašu sieriņš.

Ligita Urbāne, Sierštelles meistare atklāj, ka no sākuma piens tiek uzkarsēts, tad tam pievieno skābo krējumu un sajauc ar olām. Sieriņi tiek gatavoti speciālās formītēs, kas ievērojami atvieglo ražošanas darbu. Pēc siera rūpnīcas apciemošanas Ilze gatavoja dažādus ēdienus, kuros galvenā sastāvdaļa ir tieši siers. Kā garšo svaigs un krāsnī cepts cukīnī ar sieriņu, kā arī kādas vēl receptes gatavoja gardāko stāstu stāstnieces kolēģi – uzzini šajā gardajā video sižetā!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk

Video:

0 komentāri
Ko Ziemassvētkos dāvināt bērniem, lai acīs starotu patiess prieks?

Ko Ziemassvētkos dāvināt bērniem, lai acīs starotu patiess prieks?

Ziemassvētki bērniem ir ļoti īpaši svētki – Ziemassvētku vecītis, eglīte, sniegs, piparkūkas, lampiņas, svecītes, dzejoļi un protams – dāvanas! Bez dāvanām bērnam, visticamāk, mūsdienās nav iedomājami Ziemassvētki, jo tieši tāpēc taču tiek rakstītas vēstules vīram uz Ziemeļpolu, lai izstāstītu savas kvēlākās vēlēšanās, ko svētkos gribētu saņemt šogad!

Vēl par šo tēmu

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas