Dažādo savus ziemas krājumus! Iemarinē papriku

0 komentāri

Marinēti gurķi un kabači jau noteikti ir pagraba plauktā. Piedāvājam krāsainu un garšīgu marinētas paprikas recepti. Turklāt rezultātu vari iegūt bez burciņu pasterizēšanas.

Receptes autoram Didzim no Vecpiebalgas marinēšana un konservēšana ir vaļasprieks. Viņa piedāvātā marinētā paprika ilgi uzglabājās, turklāt nezaudē sev raksturīgo garšu.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk

Marinēta paprika

Nepieciešams:

dažādu krāsu paprika.

Marinādei: 

1 l ūdens;

1,5 gl cukura;

1,5 gl 6% etiķa

1 gl eļļas

1 daiviņa ķiploka

Par etiķi

Receptē izmanto 6% etiķi, ko pie mums nevar iegādāties. Tādā gadījumā 9% etiķim pielej ūdeni un atšķaida.

Skaties foto:

 

 Pagatavošana

Papriku atbrīvo no sēklām un sagriež garenās šķēlēs. Ieliek pirms tam izplaucētās burkās, pēc tam pievieno ķiploku daiviņu un pārlej ar karstu marinādi. Aizskrūvē vāciņu un burku apgriež otrādi, lai pastāv kādu laiku

 

Skaties video:

0 komentāri
Ko Ziemassvētkos dāvināt bērniem, lai acīs starotu patiess prieks?

Ko Ziemassvētkos dāvināt bērniem, lai acīs starotu patiess prieks?

Ziemassvētki bērniem ir ļoti īpaši svētki – Ziemassvētku vecītis, eglīte, sniegs, piparkūkas, lampiņas, svecītes, dzejoļi un protams – dāvanas! Bez dāvanām bērnam, visticamāk, mūsdienās nav iedomājami Ziemassvētki, jo tieši tāpēc taču tiek rakstītas vēstules vīram uz Ziemeļpolu, lai izstāstītu savas kvēlākās vēlēšanās, ko svētkos gribētu saņemt šogad!

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas