Raidījuma Degpunktā komanda rosās virtuvē un pateicas skatītājiem

0 komentāri

27. decembra rītā LNT skatītājiem bija iespējas vērot, kā raidījuma Degpunktā komanda gatavoja sev pēcsvētku pirmo dienas ēdienreizi, kuru pēc tam paši arī veiksmīgi notiesāja. Neatkarīgi no tā, ka tās ir brokastis, Ieva Brante ar Agri Blūmfeldu gatavoja zupu.

Sastāvdaļās nekāda jauna Amerika netika atklāta, jo jaunieši pieturējās pie pārbaudītām vērtībām – sīpoliem, kartupeļiem un burkāniem, kā arī maltās gaļas, kur beigās tapa frikadeļu zupa. Gatavošanās laikā abi šā sižeta galvenie varoņi atzina, ka cer uz cilvēku saprātu un svētki aizvadīti saudzīgā režīmā, nevienam nenodarot pāri. Blūmfelds akcentēja, ka Ziemassvētki jāpavada ģimenes lokā, tad arī nevienam nekas slikts nevarot notikt.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk

Kamēr uz pannas cepas sīpoli, paralēli top svaigs, atspirdzinošs dzēriens, kas būs lielisks sākums jebkurai dienai. Šim dzērienam, kura nosaukums ir kaipurinja, nepieciešams laima auglis, brūnais vai parastais baltais cukurs, ledus, kā arī pēc savas izvēles vienu devu (~200 ml) limonādes (raidījumā Ginger Ale dzēriens).

Materiāla noslēgumā raidījuma Degpunktā radošie prāti pateicās skatītājiem par to, ka skatās raidījumu jau dekādi, pie reizes novēlot arī laimīgu Jauno gadu!

Video

0 komentāri

Skaties.lv e-jaunumi

Cik jauki! Tu esi pieteicies e-jaunumiem!

Skaties.lv e-jaunumi

Piesakies aktuālāko un interesantāko ziņu saņemšanai savā e-pasta kastītē!

Kas ir e-jaunumi?

Vēl par šo tēmu

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas