Kotlešu cepēju Unu Ulmi gurmānībā ievedis mīļotais vīrietis

0 komentāri

Modes žurnāliste Una Ulme pati sevi vairāk pieskaitītu zupu vārītāju un kotlešu cepēju klasei, ja izglītojošajā lauciņā nebūtu padarbojies viņas draugs Gaitis. Arī šova Gandrīz ideālas vakariņas viešņas viņa cienā ar specifiskiem ēdieniem.

”Man garšo ass ēdiens. Un, ja meitenes nāk ciemos pie manis, tad viņām ir jāsamierinās ar manu gaumi,” smaidot saka modes žurnāliste Una Ulme. Viņa nesen atgriezusies no Indijas, tādēļ Austrumu virtuves klātbūtne jūtama arī Unas ēdienkartē.

Una Ulme šova Gandrīz ideālas vakariņas nedēļas pēdējā raidījumā viešņām sagatavojusi uzkodu Kad klasika satiek modes tendenci, pamatēdienu Austrumu pikantērijas, desertu Saldais grēks. Pirms ķerties klāt galvenajiem ēdieniem nama māte viešņām pasniedz pirmsuzkodu Buržuāzijas diskrētais šarms – trīs veidu austeres un rabarberu šampanietis.

Unas viešņām radusies sajūta, ka viņa ir gurmāns, tomēr modes žurnālistei ir kas iebilstams. ”Es neesmu tāds īsts gurmāns. Ir lietas, kas man patīk un kas mani uzrunā. Pamazām tu sāc ieviest arī savā virtuvē,” viņa atklāj. ”Patiesībā Gaitis mani uz to gurmānības ceļu ir vedis, jo es esmu zupu vārītāja un klasiskā kotlešu cepēja,” drauga nopelnus uzsver Una.

0 komentāri

Skaties.lv e-jaunumi

Cik jauki! Tu esi pieteicies e-jaunumiem!

Skaties.lv e-jaunumi

Piesakies aktuālāko un interesantāko ziņu saņemšanai savā e-pasta kastītē!

Kas ir e-jaunumi?

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas