FOTO: jauna itāliešu restorāna atklāšana Klusajā centrā pulcē 200 elitāru viesu

0 komentāri

Klusajā centrā Rīgā, Andreja Pumpura ielā 6, atklāts jauns itāliešu restorāns La Piazza. Tā svinīgo atklāšanu apmeklēja ap 200 viesu, tostarp bija biznesa lēdijas Nellija Ušakova un Marika Ģederte, pazīstamā stiliste Žanna Dubska, fotogrāfa Sergeja Kondrašina ģimene, latviešu dizainere Anna Led un daudzi citi. Vakara vadītāja lomu uzņēmās aktieris Andris Bulis.

Starp daudzajiem ēdieniem, kuri tika pasniegti atklāšanas vakarā, īpašu atzinību guva mājas melnā pasta ar garnelēm, sēpiju un baravikām, Crescione Quattro Formaggi (4 sieru Krešone) un Vidusjūras uzkodu izlase (astoņkāji, tintes zivis, tīģergarneles, ceptas sardīnes, laša tartars, sarkanie ikri, citronu krēms).

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk

Tulkojumā no itāliešu valodas Piazza ir Laukums, raisot asociācijas ar Itālijas pilsētu rosīgo atmosfēru. Apmeklētājiem te ir iespēja baudīt nesteidzīgas pusdienas ģimenes lokā, īpašo biznesa pusdienu piedāvājumu par demokrātiskām cenām, kā arī draudzīgas vakara tikšanās ar vīnu un uzkodām.

Līdzās tradicionālajai itāļu virtuvei restorāna viesi var nogaršot arī gastronomijas jaunumus. Ēdienkartē atrodams: crescione piadina – plānas tortiljas ar itāļiem raksturīgajām piedevām rukolu, sieru, šķiņķi, tomātiem; cicchetti – Venēcijas uzkodas pie vīna, starp kurām atrodamas jūras veltes, zivs ar dažādām piedevām, rieksti, rozīnes, siers, dārzeņi, olīvas un citi gardumi; mājas saldējums no Toskānas sirds, slavenās DAI DAI fabrikas; japāņu deserts mochi – kūkas, kas top no īpašas šķirnes rīsiem, ko Japānā izmanto tradicionālo desertu un saldējuma gatavošanā.

Restorāna ēdienkarte aptver dažādus Itālijas reģionus, bet ēdienu pagatavošanā tiek izmantoti tikai augstas kvalitātes autentiski produkti. Viss, sākot no maizes, pastas un ravioli līdz desertiem un saldējumam, top a casa jeb kā mājās, pašu rokām.

La Piazza saimnieki ir pazīstamā restorāna Portofino komanda, kas jau vairāk nekā divus gadus rīdziniekus priecē ar itāliešu virtuves šedevriem. ”Vienmēr zinājām, ka Portofino pievienosies vēl kāds restorāns, nu tas mirklis ir klāt,” stāsta restorāna direktore Jūlija Gareva, ”no gastronomiskajiem ceļojumiem Itālijā esam atgriezušies ar virkni ideju un izstrādājuši jaunu konceptu.”

FOTO

0 komentāri
Ko Ziemassvētkos dāvināt bērniem, lai acīs starotu patiess prieks?

Ko Ziemassvētkos dāvināt bērniem, lai acīs starotu patiess prieks?

Ziemassvētki bērniem ir ļoti īpaši svētki – Ziemassvētku vecītis, eglīte, sniegs, piparkūkas, lampiņas, svecītes, dzejoļi un protams – dāvanas! Bez dāvanām bērnam, visticamāk, mūsdienās nav iedomājami Ziemassvētki, jo tieši tāpēc taču tiek rakstītas vēstules vīram uz Ziemeļpolu, lai izstāstītu savas kvēlākās vēlēšanās, ko svētkos gribētu saņemt šogad!

Vēl par šo tēmu

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas