Septiņas svarīgas tendences restorānu pasaulē

0 komentāri

2. ”Gudrās” maltītes viedierīcēs

2/8

Nenoliedzami, garda maltīte mums liek justies laimīgam. Vislabākā vieta, kur to baudīt, ir pievilcīgs restorāns, kurš piedāvā interesantus ēdienus, personisku apkalpošanu un iedvesmojošu vidi, uzskata Andrejostas restorāna Aqua Luna šefpavārs Gints Aizupietis un restorānu nozares eksperte ar 15 gadu pieredzi jomā Jeļena Kašina, nosaucot septiņas svarīgas tendences, kas restorānu pasaulē būs aktuālas 2015. gadā.

Miniatūras porcijas

Foto: cyclonebill, Flickr

Foto: cyclonebill, Flickr

Teju ikviens vismaz reizi ir apjucis, pētot restorāna ēdienkarti un nespējot izvēlēties starp vairākiem gardiem ēdieniem. Taču šai problēmai ir risinājums! Pasaules šefpavāri ir pārliecināti, ka 2015.gadā neapšaubāma tendence būs klasisko ēdienu miniatūras porcijas. Tādējādi, baudot maltīti, būs iespēja nogaršot vairākus piedāvātos ēdienus. Latvijā gardēži miniatūrām porcijām lielākoties dod priekšroku svētku reizēs vai plašās ballītes, taču tā ir iespēja sarīkot sev dzīres arī parastās sestdienas vakariņās, atzīst šefpavārs.

2. ”Gudrās” maltītes viedierīcēs

2/8
Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk
0 komentāri

Skaties.lv e-jaunumi

Cik jauki! Tu esi pieteicies e-jaunumiem!

Skaties.lv e-jaunumi

Piesakies aktuālāko un interesantāko ziņu saņemšanai savā e-pasta kastītē!

Kas ir e-jaunumi?

Vēl par šo tēmu

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas