Kā top viens no Latvijas gardākajiem sieriem?

0 komentāri

Raidījumā LNT Brokastis Latvijas gardāko stāstu stāstniece Ilze Jurkāne devās uz “Sierštelles” darbnīcu, kurā uzzināja, kā tiek pagatavots mūsu pašu sieriņš.

Ligita Urbāne, Sierštelles meistare atklāj, ka no sākuma piens tiek uzkarsēts, tad tam pievieno skābo krējumu un sajauc ar olām. Sieriņi tiek gatavoti speciālās formītēs, kas ievērojami atvieglo ražošanas darbu. Pēc siera rūpnīcas apciemošanas Ilze gatavoja dažādus ēdienus, kuros galvenā sastāvdaļa ir tieši siers. Kā garšo svaigs un krāsnī cepts cukīnī ar sieriņu, kā arī kādas vēl receptes gatavoja gardāko stāstu stāstnieces kolēģi – uzzini šajā gardajā video sižetā!

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk

Video:

0 komentāri

Skaties.lv e-jaunumi

Cik jauki! Tu esi pieteicies e-jaunumiem!

Skaties.lv e-jaunumi

Piesakies aktuālāko un interesantāko ziņu saņemšanai savā e-pasta kastītē!

Kas ir e-jaunumi?

Vēl par šo tēmu

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas