Izmēģini! Tev garšos! Pašas gatavots tomātu un ābolu kečups

0 komentāri

Nereti gaužamies par vīriešiem un īpaši jau bērniem – nekas netiek ēsts BEZ tomātu mērces vai kečupa. Gatavojot gaļai vai makaroniem liec klāt kādas garšvielas vien vēlies, vienalga beigās viss ēdiens tiks ”aplaimots” ar kečupu. Tādēļ, lai vismaz būtu pārliecināta, ka tavi mīļie ēd vislabāko kečupu – pagatavo to pati.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

3 kg tomātu;

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk

0, 5 kg ābolu;

0, 25 kg sīpolu;

1, 5 ēdamk. sāls;

1, 5 glāze cukura;

50 g ābolu etiķa;

Pipari – sarkanie, melnie.

Pagatavošana

  • Visas sastāvdaļas sagriez un vāri, kamēr sīpoli kļūst mīksti.
  • Savārīto masu sablendē, pēc tam vāri, līdz masa sasniedz vēlamo konsistenci (apm. 50 min).
  • Neilgi pirms vārīšanās beigām pievieno sāli un cukuru. Neaizmirsti apmaisīt, lai nepiedeg.
  • Pēc garšas pievieno samaltus sarkanos un melnos piparus. Pēc tam kārta – ābolu etiķim.
  • Salej burciņās un aizvāko.
0 komentāri

Skaties.lv e-jaunumi

Cik jauki! Tu esi pieteicies e-jaunumiem!

Skaties.lv e-jaunumi

Piesakies aktuālāko un interesantāko ziņu saņemšanai savā e-pasta kastītē!

Kas ir e-jaunumi?

Vēl par šo tēmu

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas