Fotorecepte: grēcīgi gardais un saldais šokolādes braunijs

2 komentāri
Fotorecepte: grēcīgi gardais un saldais šokolādes braunijs

Es mīlu šokolādi! Un es arī tev iemācīšu ko pavisam ātri un vienkārši pagatavojamu. Šis patiešām ir grēcīgi salds un šokolādīgs deserts, bet šokolāde ir jāēd un braunijs ir tas, kas tev nepieciešams!

Sastāvdaļas

  • 300 g tumšā šokolāde
  • 250 g sviests
  • 3 olas
  • 200 g cukurs
  • 100 g milti
  • 1 tējkarote pulveris
  • cepampannā ieklāj cepampapīru

Pagatavošana

  1. Izkausē šokolādi ūdens peldē. Pievieno sviestu.
  2. Saputo olas un cukuru. Turpini putot, kamēr masa kļūst gaisīga.
  3. Pakāpeniski pievieno šokolādes masu.
  4. Masā iesijā miltus un cepamo pulveri.
  5. Kārtīgi samaisa un mīklu lej cepamformā.
  6. Liek 170°C uzkarsētā cepeškrāsnī, cep 40 minūtes.
  7. Gatavs tad, kad vidus nešķiet šķidrs.
  8. Brauniju atdzesē, uzglabā ledusskapī.

Foto

2 komentāri

TOP komentāri

  • Tīna
    +1

    Tīna

    Lieliski garšo, ja braunija mīklā iemaisa ķiršus bez kauliņiem saprātīgā daudzumā. Cepu 190 grādos 20 - 25 min. Gatavs, kad virsa kļūst matēta un parādās spraugas.

    01.08.2016 00:00

  • Linda
    0

    Linda

    Izskatās vienkārši... Būs jāpamēģina!

    24.02.2016 11:52

Skaties.lv e-jaunumi

Cik jauki! Tu esi pieteicies e-jaunumiem!

Skaties.lv e-jaunumi

Piesakies aktuālāko un interesantāko ziņu saņemšanai savā e-pasta kastītē!

Kas ir e-jaunumi?
Kā vasarā izskatīties mirdzošai un pievilcīgai? Gatavojies sauļošanās sezonai jau tagad!

Kā vasarā izskatīties mirdzošai un pievilcīgai? Gatavojies sauļošanās sezonai jau tagad!

Vasara nozīmē sauli, karstumu, košus tērpus un aizvien mazāk un mazāk laika, lai pagūtu parūpēties par to, lai šajā laikā mūsu izskats būtu tiešām veselīgs un pievilcīgs. Tā ir tiesa – vasarā mūsu āda saskaras ar ļoti daudziem izaicinājumiem: karsto sauli, sāļo jūras ūdeni un pilsētas piesārņojumu, tāpēc rūpes par ādu vasaras sezonā ir visnotaļ būtiskas.

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas