Fotorecepte: grēcīgi gardais un saldais šokolādes braunijs

2 komentāri

Es mīlu šokolādi! Un es arī tev iemācīšu ko pavisam ātri un vienkārši pagatavojamu. Šis patiešām ir grēcīgi salds un šokolādīgs deserts, bet šokolāde ir jāēd un braunijs ir tas, kas tev nepieciešams!

Sastāvdaļas

  • 300 g tumšā šokolāde
  • 250 g sviests
  • 3 olas
  • 200 g cukurs
  • 100 g milti
  • 1 tējkarote pulveris
  • cepampannā ieklāj cepampapīru

Pagatavošana

  1. Izkausē šokolādi ūdens peldē. Pievieno sviestu.
  2. Saputo olas un cukuru. Turpini putot, kamēr masa kļūst gaisīga.
  3. Pakāpeniski pievieno šokolādes masu.
  4. Masā iesijā miltus un cepamo pulveri.
  5. Kārtīgi samaisa un mīklu lej cepamformā.
  6. Liek 170°C uzkarsētā cepeškrāsnī, cep 40 minūtes.
  7. Gatavs tad, kad vidus nešķiet šķidrs.
  8. Brauniju atdzesē, uzglabā ledusskapī.

Foto

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk
2 komentāri

TOP komentāri

  • Tīna
    +1

    Tīna

    Lieliski garšo, ja braunija mīklā iemaisa ķiršus bez kauliņiem saprātīgā daudzumā. Cepu 190 grādos 20 - 25 min. Gatavs, kad virsa kļūst matēta un parādās spraugas.

    01.08.2016 00:00

  • Linda
    0

    Linda

    Izskatās vienkārši... Būs jāpamēģina!

    24.02.2016 11:52

Skaties.lv e-jaunumi

Cik jauki! Tu esi pieteicies e-jaunumiem!

Skaties.lv e-jaunumi

Piesakies aktuālāko un interesantāko ziņu saņemšanai savā e-pasta kastītē!

Kas ir e-jaunumi?

Vēl par šo tēmu

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas