Foto: paipalu olas ar anšoviem

0 komentāri

Ja esi no saimniecēm, kuras paipalu olām veikalā met līkumu vienkārši tādēļ, ka īsti nezini, ko ar tām darīt, ir īstais laiks beidzot izmēģināt paipalu olas pasniegt brokastīs. Recepti piedāvā Valmieras tehnikuma audzēkņi Anda Keibeniece un Gvido Freiborns.

1. solis

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Sastāvdaļas 1 porcijai:

  • 2 paipalu olas;
  • 21 g anšovu;
  • 50 g svaiga gurķa;
  • 5 g zaļumu.

2. solis

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Pagatavošana

Paipalu olas vāra aptuveni 3 minūtes, atdzesē nomizo. Pārgriež uz pusēm.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk

3. solis

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Anšovu filejas aptin paipalu olu pusītēm un uzdur uz dekoratīvi sagatavotu gurķa šķēlīti. Pasniedz! Lai labi garšo!

0 komentāri

Skaties.lv e-jaunumi

Cik jauki! Tu esi pieteicies e-jaunumiem!

Skaties.lv e-jaunumi

Piesakies aktuālāko un interesantāko ziņu saņemšanai savā e-pasta kastītē!

Kas ir e-jaunumi?

Vēl par šo tēmu

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas