Foto: paipalu olas ar anšoviem

0 komentāri
Foto: paipalu olas ar anšoviem
Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Ja esi no saimniecēm, kuras paipalu olām veikalā met līkumu vienkārši tādēļ, ka īsti nezini, ko ar tām darīt, ir īstais laiks beidzot izmēģināt paipalu olas pasniegt brokastīs. Recepti piedāvā Valmieras tehnikuma audzēkņi Anda Keibeniece un Gvido Freiborns.

1. solis

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Sastāvdaļas 1 porcijai:

  • 2 paipalu olas;
  • 21 g anšovu;
  • 50 g svaiga gurķa;
  • 5 g zaļumu.

2. solis

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Pagatavošana

Paipalu olas vāra aptuveni 3 minūtes, atdzesē nomizo. Pārgriež uz pusēm.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk

3. solis

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Foto: Valmieras tehnikuma publicitātes foto

Anšovu filejas aptin paipalu olu pusītēm un uzdur uz dekoratīvi sagatavotu gurķa šķēlīti. Pasniedz! Lai labi garšo!

0 komentāri

Skaties.lv e-jaunumi

Cik jauki! Tu esi pieteicies e-jaunumiem!

Skaties.lv e-jaunumi

Piesakies aktuālāko un interesantāko ziņu saņemšanai savā e-pasta kastītē!

Kas ir e-jaunumi?
Kā vasarā izskatīties mirdzošai un pievilcīgai? Gatavojies sauļošanās sezonai jau tagad!

Kā vasarā izskatīties mirdzošai un pievilcīgai? Gatavojies sauļošanās sezonai jau tagad!

Vasara nozīmē sauli, karstumu, košus tērpus un aizvien mazāk un mazāk laika, lai pagūtu parūpēties par to, lai šajā laikā mūsu izskats būtu tiešām veselīgs un pievilcīgs. Tā ir tiesa – vasarā mūsu āda saskaras ar ļoti daudziem izaicinājumiem: karsto sauli, sāļo jūras ūdeni un pilsētas piesārņojumu, tāpēc rūpes par ādu vasaras sezonā ir visnotaļ būtiskas.

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas