Dažādo savus ziemas krājumus! Iemarinē papriku

0 komentāri

Marinēti gurķi un kabači jau noteikti ir pagraba plauktā. Piedāvājam krāsainu un garšīgu marinētas paprikas recepti. Turklāt rezultātu vari iegūt bez burciņu pasterizēšanas.

Receptes autoram Didzim no Vecpiebalgas marinēšana un konservēšana ir vaļasprieks. Viņa piedāvātā marinētā paprika ilgi uzglabājās, turklāt nezaudē sev raksturīgo garšu.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk

Marinēta paprika

Nepieciešams:

dažādu krāsu paprika.

Marinādei: 

1 l ūdens;

1,5 gl cukura;

1,5 gl 6% etiķa

1 gl eļļas

1 daiviņa ķiploka

Par etiķi

Receptē izmanto 6% etiķi, ko pie mums nevar iegādāties. Tādā gadījumā 9% etiķim pielej ūdeni un atšķaida.

Skaties foto:

 

 Pagatavošana

Papriku atbrīvo no sēklām un sagriež garenās šķēlēs. Ieliek pirms tam izplaucētās burkās, pēc tam pievieno ķiploku daiviņu un pārlej ar karstu marinādi. Aizskrūvē vāciņu un burku apgriež otrādi, lai pastāv kādu laiku

 

Skaties video:

0 komentāri

Skaties.lv e-jaunumi

Cik jauki! Tu esi pieteicies e-jaunumiem!

Skaties.lv e-jaunumi

Piesakies aktuālāko un interesantāko ziņu saņemšanai savā e-pasta kastītē!

Kas ir e-jaunumi?
Kā vasarā izskatīties mirdzošai un pievilcīgai? Gatavojies sauļošanās sezonai jau tagad!

Kā vasarā izskatīties mirdzošai un pievilcīgai? Gatavojies sauļošanās sezonai jau tagad!

Vasara nozīmē sauli, karstumu, košus tērpus un aizvien mazāk un mazāk laika, lai pagūtu parūpēties par to, lai šajā laikā mūsu izskats būtu tiešām veselīgs un pievilcīgs. Tā ir tiesa – vasarā mūsu āda saskaras ar ļoti daudziem izaicinājumiem: karsto sauli, sāļo jūras ūdeni un pilsētas piesārņojumu, tāpēc rūpes par ādu vasaras sezonā ir visnotaļ būtiskas.

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas