Septiņas svarīgas tendences restorānu pasaulē

0 komentāri

2. ”Gudrās” maltītes viedierīcēs

2/8

Nenoliedzami, garda maltīte mums liek justies laimīgam. Vislabākā vieta, kur to baudīt, ir pievilcīgs restorāns, kurš piedāvā interesantus ēdienus, personisku apkalpošanu un iedvesmojošu vidi, uzskata Andrejostas restorāna Aqua Luna šefpavārs Gints Aizupietis un restorānu nozares eksperte ar 15 gadu pieredzi jomā Jeļena Kašina, nosaucot septiņas svarīgas tendences, kas restorānu pasaulē būs aktuālas 2015. gadā.

Miniatūras porcijas

Foto: cyclonebill, Flickr

Foto: cyclonebill, Flickr

Teju ikviens vismaz reizi ir apjucis, pētot restorāna ēdienkarti un nespējot izvēlēties starp vairākiem gardiem ēdieniem. Taču šai problēmai ir risinājums! Pasaules šefpavāri ir pārliecināti, ka 2015.gadā neapšaubāma tendence būs klasisko ēdienu miniatūras porcijas. Tādējādi, baudot maltīti, būs iespēja nogaršot vairākus piedāvātos ēdienus. Latvijā gardēži miniatūrām porcijām lielākoties dod priekšroku svētku reizēs vai plašās ballītes, taču tā ir iespēja sarīkot sev dzīres arī parastās sestdienas vakariņās, atzīst šefpavārs.

2. ”Gudrās” maltītes viedierīcēs

2/8
0 komentāri
Ko Ziemassvētkos dāvināt bērniem, lai acīs starotu patiess prieks?

Ko Ziemassvētkos dāvināt bērniem, lai acīs starotu patiess prieks?

Ziemassvētki bērniem ir ļoti īpaši svētki – Ziemassvētku vecītis, eglīte, sniegs, piparkūkas, lampiņas, svecītes, dzejoļi un protams – dāvanas! Bez dāvanām bērnam, visticamāk, mūsdienās nav iedomājami Ziemassvētki, jo tieši tāpēc taču tiek rakstītas vēstules vīram uz Ziemeļpolu, lai izstāstītu savas kvēlākās vēlēšanās, ko svētkos gribētu saņemt šogad!

Vēl par šo tēmu

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas