Mārtiņš Rītiņš rāda recepti ēdienam, ar kuru lutinās Rīgas svētkos

0 komentāri

Deserta ”crêpe suzette” recepte nākusi no Parīzes, kur tā radusies pavisam nejauši – pazīstamam francūžu pavāram nejauši aizdegusies panna, taču rezultāts esot paticis arī augstāko aprindu pārstāvjiem un patlaban šis deserts ir iecienīts daudzās pasaules valstīs.

To, kā pagatavot ”crêpe suzette”, kuras recepter esot radusies 1895. gadā, latviešu šefpavārs Mārtiņš Rītiņš demonstrē raidījumā ”LNT Brokastis”.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk
0 komentāri

Skaties.lv e-jaunumi

Cik jauki! Tu esi pieteicies e-jaunumiem!

Skaties.lv e-jaunumi

Piesakies aktuālāko un interesantāko ziņu saņemšanai savā e-pasta kastītē!

Kas ir e-jaunumi?

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas