Biezpiena torte Aijas Simsones stilā

0 komentāri

Rīgas Viļņi izdevniecības vadītāja Aija Simsone sniedz ieskatu savā Ziemassvētku garšas radīšanā, gatavojot ēdienu, kas atsauc atmiņā bērnības garšas.

Aija Simsone ir sieviete, kura rūpīgi pārdomā ne tikai Ziemassvētku galdā celtos ēdienus, bet arī estētisko baudījumu. Ir svarīgi, lai ne tikai pagatavotais ēdiens būtu gards, bet arī ir jāpārdomā vizuālais baudījums – galda klājums. Aija atklāj, ka tas ir vienlīdz svarīgi, būt greznam un gardam. Šovakar Aija Simsone gatavo biezpienu torti, kura vienmēr Ziemassvētkos atrodas uz galda. Tortei nepieciešamās sastāvdaļas ir biezpiens, klasiskie cepumi, saldais krējums, cukurs, marmelāde, rieksti un brūkleņu ievārījums. Torti pirms pasniegšanas ieteicams ievietot ledusskapī un pēc tam izrotāt ar valriekstiem. Svētkos neiztikt arī pēc kārtīga Ziemassvētku dzēriena. Aijas iecienītais dzēriens – daudz ingvera, citrona un laima.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk

Foto

Video

0 komentāri
Kā atrast dāvanas, izvairoties no Ziemassvētku kņadas?

Kā atrast dāvanas, izvairoties no Ziemassvētku kņadas?

Ir pieņemts domāt, ka Ziemassvētku laikam ir jābūt mierīgākajam un klusākajam laikam gadā. Tomēr pirmssvētku periods parasti ir pilns ar steigu, simts darbiem, pirkumiem, rosīšanos virtuvē un nebeidzamiem sarakstiem. Kā iegādāties Ziemassvētku dāvanas, lai tas nepārvēršas galvassāpēs?

Vēl par šo tēmu

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas