Biezpiena torte Aijas Simsones stilā

0 komentāri
Biezpiena torte Aijas Simsones stilā

Rīgas Viļņi izdevniecības vadītāja Aija Simsone sniedz ieskatu savā Ziemassvētku garšas radīšanā, gatavojot ēdienu, kas atsauc atmiņā bērnības garšas.

Aija Simsone ir sieviete, kura rūpīgi pārdomā ne tikai Ziemassvētku galdā celtos ēdienus, bet arī estētisko baudījumu. Ir svarīgi, lai ne tikai pagatavotais ēdiens būtu gards, bet arī ir jāpārdomā vizuālais baudījums – galda klājums. Aija atklāj, ka tas ir vienlīdz svarīgi, būt greznam un gardam. Šovakar Aija Simsone gatavo biezpienu torti, kura vienmēr Ziemassvētkos atrodas uz galda. Tortei nepieciešamās sastāvdaļas ir biezpiens, klasiskie cepumi, saldais krējums, cukurs, marmelāde, rieksti un brūkleņu ievārījums. Torti pirms pasniegšanas ieteicams ievietot ledusskapī un pēc tam izrotāt ar valriekstiem. Svētkos neiztikt arī pēc kārtīga Ziemassvētku dzēriena. Aijas iecienītais dzēriens – daudz ingvera, citrona un laima.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Skatīt vairāk

Foto

Video

0 komentāri

Skaties.lv e-jaunumi

Cik jauki! Tu esi pieteicies e-jaunumiem!

Skaties.lv e-jaunumi

Piesakies aktuālāko un interesantāko ziņu saņemšanai savā e-pasta kastītē!

Kas ir e-jaunumi?
”Absolut Invite” bārmeņu konkursā uzvar ”Mākonis Coctails&Design” pārstāvētā komanda

“Absolut Invite” bārmeņu konkursā uzvar “Mākonis Coctails&Design” pārstāvētā komanda

23.martā, ”Mill Rīga” telpās norisinājās ”Absolut Invite 2017” bārmeņu konkurss, kurā notika cīņa par galveno balvu – iespēju piedalīties ”Absolut Invite” pasaules finālā – Zviedrijā, kā arī gada garumā kļūt par ”Absolut” sadarbības bārmeni, kopā apceļojot pasaules labākos bārus. Sīvā cīņā uzvaru izcīnīja ”Mākonis Coctail&Designe” pārstāvētā komanda, kuras sastāvā bija bārmeņi Rihards Piternieks un Ilmārs Munkevics.

Vēl par šo tēmu

Vēl šajā sadaļā

Laika ziņas